tisdag, november 27, 2012

Tjoho!!

Den här veckan har börjat riktigt bra. Inte skadar det att denna vecka dessutom är helt arbetsfri. Det känns verkligen lyxigt.

Igår så bar det först av på jul- och födelsedagsklappsshopping. Jag var riktigt effektiv och klarade av de flesta av de inköp som ska göras. Det som återstår är två småsaker och ytterligare några saker som jag tänkte beställa från en webshop.

Efter en lugn liten stund hemma hoppade jag i stallkläderna för att åka och rida veckans första träning. Bad om ett riktigt lösgörande pass och det fungerade verkligen bra. Han var så FIN att jag efter halva passet verkligen bara njöt av hur lätt det var att rida. I sista övningen märktes det att han verkligen jobbat ordentligt då han blev lite stum vilket gjorde att vi kortade ned övningen och nöjde oss så fort han gjort rätt.

Idag har det mest blivit fix i hemmet innan det bar iväg till stallet. Jag började med bentvättning och manklippning. Precis när jag var klar med det klev M in genom dörren.
Hon skulle för andra gången rida Eikar då hon vill bli medryttare. Redan efter förra gången hade jag en riktigt trevlig känsla av att det här kommer bli riktigt bra. Även idag överträffade hon förväntningarna och red honom riktigt bra.
M har haft egen häst tidigare men inte ridit så regelbundet senaste året men vill nu komma igång igen. Det känns så roligt att hon verkar trivas med E och han med henne.

Såhär fina var de tillsammans idag:
 Inga kommentarer: