tisdag, juli 07, 2009

California beach

Denna sista dag innan hemresan tillbringade vi såklart några timmar på en en strand i solskenet.
Det var så härligt med sol,och salta vågor. Vi såg pelikanerna dyka efter mat längs kusten, andra sjöfåglar leta mat längs strandkanten och livvakterna patrullera stranden som gick så långt ögat kunde nå.

Tyvärr underskattade vi solens styrka något och tog alldeles för lite solkräm på oss, det kändes inget väl på stranden men nu sitter vi båda här med ordentlig solsveda som kom ett par timmar efter solbadet. Konstigt att vi lyckades få så kraftig sveda på bara två timmar trots att vi har en bra grundfärg sedan tidigare under resan. Jag brände mig ju inte ens under ridturen i Arizona.

Men gjort är gjort och det är bara eftervårda. Vi köpte en relativt dyr "after sun lotion" med tea tree och aloe vera i en butik som finns i gallerian, hoppas den är lika bra som den är exklusiv:).






I morgon kommer nog bli en lång dag av bilåterlämnande, incheckande och väntande på flygplatsen innan flyget går hem på kvällen.
Lite hemlängtan har vi allt börjat få, så det ska bli skönt att komma hem till djuren.

2 kommentarer:

Muffelmul sa...

Vilken härlig strand! bilden med den stora vågen är klart en favorit!
Hoppas flygresan går bra och välkommna tillbaka till ett regnigt sverige!

Tulip sa...

Det ser verkligen härligt ut. Lycka till med hemresan och vad bra att ni börjat längta hem lite så att det inte känns allt för hemskt att drömresan är över. Välkommen hem :).